- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Vrouw zwaargewond door ongeval met tram in Rotterdam

21-04-2011

Een vrouw is donderdagmiddag zwaargewond geraakt nadat zij onder een tram terecht is gekomen.

Het ongeval gebeurde op de Laan op Zuid in Rotterdam. De hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse, en schaalden op naar Middel Hulpverlening. Ook de traumahelikopter uit Amsterdam kwam ter plaatse. De brandweer heeft met hef kussen de tram uiteindelijk een stuk omhoog gelift, zodat het slachtoffer er veilig onder vandaan gehaald kon worden. De vrouw is later met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van de aanrijding. De Laan op Zuid was lange tijd afgesloten voor auto's en trams in beide richtingen, wat vooral op het Wilhelminaplein en de Erasmusbrug tot grote verkeersopstoppingen leidde.

Sleutelwoorden:
ongeval, tram, zwaargewond, politie, onderzoek, verkeersopstoppingen, slachtoffer

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)