- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Personenauto vliegt van A37 bij Hoogeveen

26-04-2011

HOOGEVEEN - De bestuurster van een personenauto heeft maandag aan het eind van de middag enkele spannende seconden meegemaakt.

De vrouw reed met haar auto op de A37 in de richting van het klaverblad, rijdend op de linkerbaan heeft ze vermoedelijk de macht over het stuur verloren. Ze werd gelanceerd vanaf de A37, zonder de vangrail te raken, en vloog vanaf de bovenkant van het talud naar beneden zonder het gras, het fietspad en de geleider te raken en kaatste op de Mr. Cramerweg via de trottoirband van de middengeleider en na het meenemen van een lantaarnpaal over de twee andere banen van de Mr. Cramerweg om op de kop tegen de onderkant van het viaduct (richting Holsloot) te eindigen. Ze vloog hierbij vlak voor een bestelbusje langs, die gelukkig niet geraakt werd. De vrouw is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. De berger kon het wrak opruimen waar na alle rijstroken weer begaanbaar waren voor alle verkeer richting Hollandscheveld.

Sleutelwoorden:
Personenauto, auto ongeluk, hoogeveen, macht over het stuur verloren

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)