- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Ongeval op de rijksweg A32

27-04-2011

Op de Rijksweg A32 bij knooppunt Lankhorst (Meppel/Staphorst) vond dinsdagmorgen een ongeval plaats, waarbij een vrachtauto en één personenauto betrokken raakten.

De personenauto kwam tijdens het inritsen op de A32 in aanraking met de vrachtauto, raakte de macht over het stuur kwijt en botste daarna tegen een vangrail.

De bestuurder van de personenauto werd ter behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van de vrachtwagen kwam met de schrik vrij. De gealarmeerde brandweer van Meppel en Staphorst hoefden niet in actie te komen en konden terugkeren naar hun kazerne. De zwaar beschadigde auto is door berger Hooikammer afgevoerd

Sleutelwoorden:
ongeval, meppel, aanraking met vrachtauto, stuur, ziekenhuis, ambulance, gealarmeerd, brandweer, zwaar beschadigd

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)