- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Bestuurder bekneld na verkeersongeluk in Maastricht

27-04-2011

Woensdagavond heeft er in Maastricht een verkeersongeluk plaatsgevonden.

Door nog onbekende oorzaak raakte een cabrio van de weg, nam een deel van het plantsoen mee, en crashte tegen een bewegwijzering. De bestuurder raakte hierdoor bekneld en moest met de hulp van de Maastrichtse Brandweer uit het wrak worden bevrijd. Het slachtoffer werd met onbekende verwondingen naar het Academisch Ziekenhuis afgevoerd.

Sleutelwoorden:
ongeval, maastricht, verkeersongeluk, crash, verwondingen, ziekenhuis, slachtoffer

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)