- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Verkeersongeval in Slochteren

02-05-2011

Bij een eenzijdig verkeersongeval op de Fromaweg in Slochteren zijn zondagavond twee 22-jarige vrouwen uit Enschede en Slochteren gewond geraakt.

Een 24-jarige bestuurder uit Hoogezand verloor in een bocht, door nog onbekende oorzaak, de macht over het stuur.

De personenauto kwam met drie inzittenden tot stilstand in de sloot. Het viertal kon op eigen kracht uit de auto komen. De twee slachtoffers werden met onbekend letsel door een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De auto raakte zwaar beschadigd en moest door een bergingsbedrijf worden geborgen.

Sleutelwoorden:
verkeersongeval, slochteren, bestuurder, zwaar beschadigd, ambulance, onbekende oorzaak

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)