- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Verkeersongeval in Marum

04-05-2011

Vanmorgen is op de A7 bij een verkeersongeval een vrouw gewond geraakt.

Op de A7 zijn woensdagmorgen tegen half vijf een man en vrouw uit de stad Groningen bij een eenzijdig verkeersongeval met hun auto op de kop in de sloot beland. De man die de auto bestuurde, zei dat hij met zijn auto iets had geraakt op de A7. Door een te sterke stuurcorrectie verloor de man de macht over het stuur, en kwam na een bermpaaltje en een praatpaal van de ANWB geraakt te hebben met hun auto op de kop in de sloot terecht. De man kon op eigen kracht de auto verlaten. De vrouw is door de brandweer van Marum met hulp van ambulance personeel uit de auto gehaald. De vrouw is met o.m. schouderletsel overgebracht naar het UMCG overgebracht. Over de verwondingen van de man is niks bekend. Naast de brandweer, ambulance is ook het MMT ter plaatse geweest. VOA en politie hebben het ongeval in kaart gebracht. Berger Collewijn heeft de zwaar beschadigde auto afgesleept.

Sleutelwoorden:
ongeval, verkeer, bestuurder, gewond, zwaar beschadigde auto, afgesleept

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)