- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Baby gewond door ongeval in Rotterdam

06-05-2011

Een baby is donderdagavond gewond geraakt op de 1e Middellandstraat in Rotterdam-West. De baby is aangereden door een personenauto.

Of hierbij ook de moeder of vader gewond is geraakt is niet bekend. Het traumateam werd direct ingevlogen maar is niet ter plaatse gekomen. Het slachtoffertje is direct met spoed overgebracht naar het ziekenhuis in Rotterdam. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De politie stelt een onderzoek in en heeft diverse getuigen aan de drukke straat ondervraagt.

Sleutelwoorden:
ongeval, gewond, baby, slachtoffertje, traumateam, spoed, ziekenhuis, onderzoek

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)