- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Twee gewonden bij aanrijding in Hoogeveen

09-05-2011

Twee gewonden zaterdagavond bij een aanrijding tussen een bedrijfsbus en een personenauto, op de Hoogeveenseweg voorbij de provinciegrens tussen het Drentse Hollandscheveld en het Overijsselse Schuinesloot.

Het ongeval ontstond toen een bedrijfsbusje uit Hoogeveen vanuit de richting Hollandscheveld, op de Riegshoogtendijk op de verkeerde weghelft terecht kwam en daarbij een personenauto in de flank aanreed. Deze auto draaide om z’n as en kwam op het fietspad tot stilstand. De bestuurder is door omstanders uit de auto geholpen. De bedrijfsbus kwam na de auto geraakt te hebben en een boom tot stilstand in de berm, aan de andere zijde van deze weg. Bij aankomst van de hulpdiensten lag de bestuurder in de berm. Beide slachtoffers zijn door de ambulances naar een ziekenhuis in Hardenberg en Hoogeveen vervoerd. De verkeersongevallen analyse groep van de politie Ijsselland legde de sporen van het ongeval vast waarna een berger beide zwaar beschadigde voertuigen mocht afslepen.

Sleutelwoorden:
ongeval, gewonden, aanrijding, boom geraakt, slachtoffers, ambulance, beschadigd voortuig

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)