- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Zwaargewonde door ongeval in Heerenveen

10-05-2011

Maandagmorgen werd de brandweer van Heerenveen gealarmeerd voor een ongeval met beknelling nabij het Abe Lenstra stadion.

Hier waren twee voertuigen met elkaar in aanraking gekomen. De aanrijding was van dusdanige aard dat ook het MMT vanuit Groningen verzocht werd om assistentie te verlenen. De brandweer van Heerenveen heeft van een van de voertuigen het dak moeten verwijderen om het slachtoffer te kunnen bevrijden. Het slachtoffer(18) uit Groningen is na behandeling van de trauma arts overgebracht naar het ziekenhuis. De beide voertuigen zijn afgesleept. De VOA van de politie Friesland doet onderzoek naar de toedracht van de aanrijding.

Sleutelwoorden:
ongevallen, aanrijding, trauma, slachtoffer, groningen, ziekenhuis, brandweer

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)