- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Motorrijder zwaargewond in Waskemeer

12-05-2011

Woensdagmiddag een motorrijder zwaargewond geraakt bij een ongeval aan de Breebergweg en Kerkstraat in Waskemeer.

Een motorrijder heeft vermoedelijk uit moeten wijken voor een opdraaiende tractor waarna hij met zijn motor zwaar te val kwam. De man is ter plaatse door het gealarmeerde Mobiel Medisch Team behandeld. De man is door de val zwaargewond geraakt aan zijn been en is onder begeleiding van een politie motor en trauma-arts per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De verkeersongevallen analyse doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Sleutelwoorden:
ongevallen, zwaargewond, motor, alarm, politie, verkeersongevallen, analyse, gewond

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)