- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Zeer grote brand in Voorhout

13-05-2011

Aan de Jacoba van Beierenweg in het Zuid-Hollandse Voorhout stond donderdagavond een agrarisch bedrijf in brand. Geadviseerd werd ramen en deuren gesloten te houden. Rond 22.30 uur was de brandweer bezig de brand gecontroleerd te laten uitbranden.

Het vuur woedde in een bollenschuur van hyacinthenkwekerij Oskam. Koeien in een stal op hetzelfde erf moesten worden ge√ęvacueerd. Dat meldde een woordvoerder van de brandweer. Er zijn geen persoonlijke ongelukken gebeurd. Wel werd gevreesd voor de woning van de eigenaar die vlak naast de schuur staat.

Meetploegen hebben bij de brand gecontroleerd op gevaarlijke stoffen. Burgemeester Sander Schelberg van de gemeente Teylingen twittert: "Bij brand in Voorhout. Geen signalen voor abnormale concentraties gevaarlijke stoffen. Geen asbest. Meetploegen blijven meten." Even later twittert hij: "Onder de rookwolk van de brand in Voorhout? Hou ramen en deuren gesloten. Roet is nooit goed." Volgens de gemeente is het gebouw na 1994 gebouwd en is de kans op asbest daarom sowieso klein.

Volgens de woordvoerder staat de bollenschuur over de volle honderd meter breedte in lichterlaaie. De rookontwikkeling is enorm en tot ver in de omtrek te zien. De burgemeester meldt dat de rook neerdaalt tot bij Schiphol. De rookpluim zou richting Lisse trekken

Sleutelwoorden:
ongevallen, brand, voorhout, asbest, gevaarlijke stoffen

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)