- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Verkeersongeval in Papenvoort

16-05-2011

Zondagmorgen 15 mei 2011 heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Papenvoort. Bij het ongeval waren meerdere voertuigen bij betrokken.

Het ongeval is vermoedelijk ontstaan toen een van de bestuurder wilde afslaan, maar op dat moment door een andere bestuurder werd ingehaald waardoor er een aanrijding heeft plaatsgevonden. Een achter opkomende auto moest hierdoor ook in de remmen. Het korps van Borger werd evenals het Mobiel Medisch Team gealarmeerd voor het ongeval. Een van de voertuigen is door de aanrijding in een naastgelegen tuin gekomen. De man moest door het ambulance personeel en brandweer uit zijn voertuig worden gehaald. De bestuurder van de andere voertuig is tegen een boom gebotst. Hij kon zover nu bekend zelfstandig het voertuig verlaten en is door het ambulance personeel behandeld. Ook de inzittenden van de achter opkomende auto zijn door het medisch personeel gecontroleerd. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De twee beschadigde voertuigen zijn door een berger afgesleept.

Sleutelwoorden:
ongeval, papenvoort, afslaan, bestuurder, gecontroleerd, beschadigde voetuigen, afgesleept, ambulance personeel, alarm, mobiel medisch team

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)