- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Twee-jarige kind uit Almere bijna verdronken door creche

18-05-2011

De 2-jarige Deon uit Almere is vorige week bijna verdronken toen hij aan de aandacht was ontsnapt van een leidster van kinderdagverblijf.

Het jongetje was buiten aan het spelen bij zijn kinderdagverblijf Sterretje. Toen de leidster even niet oplette, liep het weg en raakte te water.

Een voorbijgangster zag de twee-jarige Deon in het water liggen en riep onmiddellijk hulp in. Buurtbewoonster Hilja van der Grift sprong het water in en reanimeerde het kind. "Bij de eerste keer reageerde hij niet, bij de tweede keer niet, bij de derde keer niet. Ik denk wat ben ik aan het doen? Ik ben met een dood kind bezig, maar je geeft niet op" vertelde Hilja de Graaf tegen Omroep Brabant.

Bij de vierde keer reageerde het jongetje gelukkig wel. De kinderdagverblijf Sterretje wil niet op het voorval reageren.

Sleutelwoorden:
ongeval, verdronken, dood kind, reanimatie, creche, aandacht ontsnapt

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)