- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Ernstige ongeval in Musselkanaal

18-05-2011

Bij een forse aanrijding op de gevaarlijke Provinciale weg N366 bij Musselkanaal zijn woensdag even na het middaguur twee gewonden gevallen.

Het ongeval ontstond nadat een personenauto de N366 wou opdraaien. Op datzelfde kwam een vrachtwagen uit de richting van Stadskanaal. De chauffeur van de vrachtwagen probeerde een aanrijding te voorkomen door uit te wijken maar dit tevergeefs. De vrachtwagen boorde zich aan de achterzijde in de auto. Geluk bij een ongeluk was dat er geen personen achterin de auto zaten. Wel zaten voorin twee personen die beide voor controle naar het ziekenhuis zijn gebracht. De chauffeur van de vrachtwagen kwam met de schrik vrij. Wel liep zijn truck forse schade op waardoor deze moest worden afgesleept. Ook de zwaarbeschadigde auto is afgesleept. De politie maakte een registratie van het ongeval. De provinciale weg is bijna twee uur afgesloten geweest voor het verkeer. Dat werd omgeleid. De N366 staat erom bekend om de vele ongelukken.

Sleutelwoorden:
ongeval, aanrijding, gewonden, personen, controle, ziekenhuis, forse schade, verkeer

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)