- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Uitslaande brand in Sneek

20-05-2011

Een uitslaande brand heeft donderdagavond rond 22:00 uur een woning aan de Jonkvrouw verwoest. De bovenkamer is door kortsluiting van een laptop in brand komen te staan.

De brandweer en politie was massaal aanwezig bij de brand. Met veel water is geprobeerd de brand te blussen, maar dat was niet zomaar voltooid. De woning is door rook-en waterschade zwaar beschadigt.

Bij de brand was veel publiek aanwezig, mede door de rook, die van veraf te zien was. De bewoners zullen elders worden opgevangen. Stichting Salvage zal hierbij een bijdrage leveren.

Sleutelwoorden:
ongevallen, brand, verwoest, kortsluiting, bewoners, opgevangen, brandweer, politie

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)