- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Scooterrijder gewond geraakt na aanrijding in Winschoten

23-05-2011

Een scooterrijder is maandagochtend gewond geraakt bij een aanrijding in Winschoten.

Een automobiliste wou vanaf de Sint Vitusholt de Hofstraat in draaien. Vermoedelijk zag ze de scooterrijder over het hoofd waarna een botsing volgde. Door de botsing viel de bestuurder van de scooter op het wegdek. Een ambulance heeft het slachtoffer naar het ziekenhuis overgebracht. De politie maakte een registratie van het ongeval. De bestuurster van de auto kon na het onderzoek haar weg vervolgen.

Sleutelwoorden:
ongeval, scooterrijder, gewond, aanrijding, automobiliste, botsing, wegdek, ambulance, onderzoek

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)