- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Vrouw valt van flatgebouw

25-05-2011

Dinsdagavond om 21:24 uur wordt de traumahelikopter naar de Van Baerlestraat in Vlaardingen gestuurd voor een ongeval.

Aan de achterzijde van een 4 verdiepingen tellende flat is een vrouw naar beneden gevallen. Vanaf welke verdieping de vrouw gevallen is, is niet bekend. MMT-personeel verleende medische assistentie. Het slachtoffer is later met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De traumahelikopter steeg even later ook weer op vanaf een veldje achter de Albert Heijn. De helikopter trok veel bekijks van de mensen in de omgeving.

Sleutelwoorden:
ongeval, gewond, val, flatgebouw, helikopter, ziekenhuis

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)