- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Dodelijk ongeval in Staphorst

27-05-2011

Bij een zwaar ongeval op het kruispunt J.J. Gorterlaan - Staphorster Kerkweg zijn vanmiddag 2 auto's op elkaar gebotst.

De voorrang situatie is sinds kort gewijzigd waardoor de J.J Gortherlaan nu voorrang heeft, dit zorgt voor nogal wat verwarring. Een van de auto's vloog over de kop en belande in de sloot. Hierbij viel een dodelijk slachtoffer. De sporenpolitie heeft het ongeval in kaart gebracht. De J.J Gorterlaan is vanmiddag afgesloten geweest voor het doorgaande verkeer. De politie onderzoekt de exacte toedracht van het ongeval

.

Sleutelwoorden:
ongeval, dodelijk, botsing, politie, auto, slachtoffer, sporenpolitie, weg afgesloten

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)