- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Brandweerman gewond bij blussen

30-05-2011

Zondagavond heeft er een fikse brand gewoed aan de Prinsenhof in Roodeschool. Een woning en een schuur zijn daarbij volledig verwoest door de brand.

Ten tijde van de brand was de bewoner niet thuis, de buurman alarmeerde hem via zijn telefoon. Deze heeft zelf nog een auto kunnen redden van de vlammen. Brandweer Uithuizermeeden, die snel terplaatse was, schaalde meteen op naar 'middelbrand' daardoor werd het korps Bierum en de hoogwerker van delfzijl gealarmeerd om te assisteren. Nadat Enexis het gas had afgesloten konden de woning en de schuur inelkaar worden gedrukt.

Tijdens de brand is een brandweerman met beenletsel vervoerd naar het ziekenhuis. Wat de preciese verwondingen waren is niet bekend. De oorzaak is even min bekend. De politie zal maandag onderzoek doen naar de brand.

Sleutelwoorden:
ongeval, brandweer, brand, blussen, beenletsel, ziekenhuis, onderzoek

Mishandeling - misdrijven

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)