- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Zeer grote brand in Rotterdam-West

31-05-2011

Aan de Gerrit Van De Lindestraat in Rotterdam-West heeft in de nacht van maandag op dinsdag een Zeer Grote Brand gewoed.

De brandweer werd om 02:05 uur gealarmeerd, waarna er direct opgeschaald werd naar Middelbrand. Ongeveer 20 minuten later werd het sein Zeer Grote Brand gegeven, en werd er ook een extra ladderwagen ter plaatse gevraagd. De brand woedde in meerdere woningen, en was op het dak van 3 woningen uitslaand. Later werd duidelijk dat er in een van de panden een hennepkwekerij zat. Of de brand is begonnen in het pand waar de hennepkwekerij zat, of dat het een woning betrof waar de brand naar overgeslagen is, is nog niet bekend. Er is niemand gewond geraakt. Het nablussen zal nog lange tijd in beslag nemen. Tijdens de inzet liep er ook een brandweerman met een helmcamera rond.

Sleutelwoorden:
brand, ongevallen, gewond, hennepkwekerij, alarm, woedde, uitlaand brand

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)