- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Vrouw uit Volendam wil schadevergoeding van 1,5 miljoen

01-06-2011

Tonia Wolters uit Volendam gaat een schadeclaim van 1,5 miljoen euro indienen door medische fout tegen het Waterland Ziekenhuis in Purmerend.

Sinds 2006 heeft mevrouw een groot aantal operaties gehad aan haar rug en knie. Haar rechterbeen is door een medische misser afgezet en haar rug raakte beschadigd. "Mijn been krijg ik niet meer terug, maar het wordt wel eens tijd dat er wat inkomsten binnenkomst. Anders had ik gewoon gewerkt"zegt mevrouw Wolters.

Wolters meent dat fouten van het Waterlandziekenhuis er toe heeft geleid dat ze blijvend gehandicapt is.

Vorig jaar kreeg Tonia Wolters een voorschot van € 50.000,-, maar dat vindt ze niet genoeg. Ze wil 1,5 miljoen euro waarvan een half miljoen euro voor materiële schade en een miljoen euro smartengeld.

Sleutelwoorden:
ongevallen, medische misser, materiële schade, smartengeld, voorschot, been, medische fout, volendam

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)