- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Autoschadeherstelbedrijf anticipeert op nieuwe politierichtlijn

27-01-2010

LANSINGERLAND - Deze week krijgt een groot deel van Lansingerland een Europees schadeformulier in de bus. Het bekende formulier heeft een eigen jasje gekregen en wordt als het 'Beperk de schade' formulier aangeboden door ABS De Haan Autoschadeservice.

Pieter Jongenotter, directeur van ABS De Haan: "Vanaf 1 januari 2010 komt de politie niet meer bij iedere aanrijding. Alleen bij letselschade, grotere blikschade, of onenigheid tussen twee gebotste automobilisten, rukt de politie uit naar de plaats van het ongeval. Bij het gros van de aanrijdingen is er immers alleen sprake van lichte blikschade. In zo'n geval zullen de mensen voortaan de aanrijding zelf moeten afhandelen door een schadeformulier in te vullen. Dan is het natuurlijk erg handig als zo'n formulier in het dashboardkastje voor het grijpen ligt. Die service bieden wij als autoschadeherstelbedrijf graag. En natuurlijk maken we ook graag van de gelegenheid gebruik om groot nieuws van ABS De Haan onder de aandacht te brengen."

Per 1 januari 2010 introduceert ABS De Haan een nieuwe service in autoherstel: ABS Economy class. Klanten kunnen voortaan kiezen welk prijskaartje zij aan hun herstel willen hangen. "Dat zit zo", licht Jongenotter toe. "De kosten voor autoherstel bestaan voor een deel uit arbeid en materiaalkosten en voor een deel uit services. Zoals een vervangende auto, interieurcleaning, verhaalservice en bijvoorbeeld een haal- en brengservice. Door deze services weg te laten, kan een klant tot 20 procent voordeliger uit zijn bij schade. Terwijl de kwaliteit van het herstel hetzelfde blijft. Voor mensen die zelf de schade moeten betalen, of niet willen claimen vanwege de no-claimkorting, is Economy class een uitkomst. Voor auto's die allrisk verzekerd zijn, is onze ABS Business class een goede keuze." ABS De Haan stuurt op vrijdag 29 en zaterdag 30 januari een 'Beperk de schade' team op pad. "Zij zullen controleren of mensen ons schadeformulier in de auto hebben en als dat zo is, belonen we ze met een gratis autowasbeurt én maken ze kans op vliegtickets voor het hele gezin naar Barcelona of Londen", vertelt Jongenotter.

(bron: www.heraut-inline.nl)

Sleutelwoorden:
autoschade, verhaalservice, verzekering, vergoeding, blikschade, autoschadeherstel, autoschadeformulier

Autoschade

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)