- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Fors letsel bij aanrijding in Uithuizermeeden

06-06-2011

Maandagmorgen heeft er een ongeval plaats gevonden waarbij een oudere man gewond is geraakt.

De man kwam bij zijn woning weg en wilde de Hoofdstraat op fietsen. Hij heeft hierbij de snelheid van een auto verkeerd ingeschat, waarna een aanrijding het gevolg was. De man is met een grote hoofdwond en overige verwondingen met spoed overgebracht naar een ziekenhuis. Tijdens het ongeval is de weg kort afgesloten geweest voor onderzoek van de verkeers ongevallen analysatie.

De auto van de vrouw, die eveneens in Uithuizermeeden woont, liep forse schade aan het voorraam en de zijkant op. De hond die in het voertuig aanwezig was mankeerde niks. De auto kon verder rijden richting de woning, omdat mevrouw er vlakbij woonde. De fiets kan als verloren worden beschouwd.

Sleutelwoorden:
ongeval, letsel, gewond, fietsen, aanrijding, hoofdwond, spoed, ziekenhuis, onderzoek, analyse, forse schade

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)