- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

14-jarige meisje overleden na val van paard

07-06-2011

Zaterdag was een 14 jarige meisje uit Nieuw-Lekkerland van haar paard gevallen en met ernstige verwondigen naar het ziekenhuis gebracht. maandagmiddag is het 14-jairge meisje in het ziekenhuis aan haar verwondingen overleden

Haar paard gleed uit op het fietspad van de Zijdeweg. Het meisje viel en kwam met haar hoofd op het asfast terecht. werd snel daarna gereanimeerd. Ze werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis in Rotterdam. De Nieuw-Lekkerlandse is maandag in het ziekenhuis overleden.

Sleutelwoorden:
ongevallen, overleden, ten val, paard, asfalt, fietspad, ziekenhuis, nieuw-lekkerland

Ongelukken met dieren

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)