- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

10-jarige jongen ernstig gewond

09-06-2011

Woensdagavond om 18.45 uur werd de ambulance en politie gealarmeerd om naar de Buitenweg in Peperga te gaan.

Eenmaal aangekomen bleek er een kind van hoogte te zijn gevallen bij een boerderij. Hierop werd de hulp van het Mobiel Medisch Team gevraagd van het UMCG.

Ter plaatse is het jongentje van 10 jaar aan nog onbekend letsel behandeld door de trauma arts en het ambulancepersoneel. Het kind is met ernstige verwondingen per helicopter overgebracht naar het UMC in Groningen.

Sleutelwoorden:
ongeval, zwaar gewond, helicopter, kind, verwondingen, gevallen

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)