- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Automobilist met letsel door aanrijding

10-06-2011

Bij een aanrijding tussen een busje en een personenauto op de Helperzoom is vrijdagmorgen een gewonde gevallen.

De brandweer werd omstreeks kwart over negen gealarmeerd voor een ongeval met beknelling, maar bij aankomst was daar geen sprake van. Door waarschijnlijk een voorrangs fout raakte beide voertuigen met elkaar in aanraking. Het ambulance personeel kwam ter plaatse, over de gewonden en letsel is nog niets bekend. De auto raakte zwaarbeschadigd. Een berger haalde de voertuigen op.

Sleutelwoorden:
ongevallen, aanrijding, letsel, ambulance, voertuigen, zwaarbeschadigd

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)