- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Aanrijding in Schiedam

13-06-2011

Maandagavond heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen twee auto's op de A4 in Schiedam. Het ongeval gebeurde in de bocht van de A4 naar de A20 richting Gouda.

Door nog onbekende oorzaak raakte een van de auto's eerst de linker vangrail, en daarna de rechter. Ergens onderweg werd nog een tweede auto aangereden. Een van de auto's kwam na de aanrijding achterstevoren terecht op de weg. Er waren tijdelijk 2 van de 3 rijstroken afgesloten, later werd de hele verbindingsweg afgesloten om de voertuigen te kunnen bergen. Ongeveer een uur na het ongeval, rond half tien, werd de weg weer vrijgegeven.

Sleutelwoorden:
ongevallen, aanrijding, schiedam, oorzaak, schade, auto, afgesloten weg

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)