- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Man slaat vriend knockout

20-06-2011

Zondagochtend liep een ruzie tussen twee vrienden in De Koog op Texel uit de hand.

Een 24-jarige man uit Tzummarum (Friesland) sloeg zijn 20-jarige vriend knock-out. De 20-jarige liep een ernstig breuk in het onderste deel van zijn schedel (schedelbasisfractuur) op. Rond half drie 's-ochtends stonden de mannen een een kroeg in de Dorpstraat en kregen waarschijnlijk ruzie.

De gewonde werd met een traumahelikopter naar het VU-Ziekenhuis in Amsterdam vervoerd. Zijn vriend is aangehouden voor verhoor.

Sleutelwoorden:
ongevallen, ruzie, knock-out, aangehouden, ziekenhuis, politie, gewond

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)