- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Vrouw om het leven gekomen door ongeval in Beilen

21-06-2011

Een automobiliste is op de Beilervaart in Beilen dinsdagochtend om het leven gekomen nadat ze met haar auto tegen een boom was gereden.

Het slachtoffer werd door brandweer, ambulance personeel en het mobiel medisch team zwaar gewond uit de auto bevrijd, maar overleed even later na deze bevrijdingsactie aan haar zware verwondingen. De oorzaak van het ongeval is onbekend. Vermoedt wordt dat de vrouw in een flauwe bocht in de berm is geraakt en daarna de macht over het stuur is verloren waarna ze zijdelings tegen een boom tot stilstand kwam. De Verkeers analisten van de politie Drenthe hebben de sporen van het ongeval vast gelegd om de juiste toedracht op papier te kunnen krijgen. De totaal vernielde auto werd door een berger afgesleept.

Sleutelwoorden:
ongevallen, letselschade, brandweer, personeel, om het leven komen, verwondingen

Letselschade

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)