- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Verkeerschaos na dodelijk ongeval A15

22-06-2011

Op woensdagmorgen is rondom Rotterdam op de snelwegen flinke files ontstaan. Dit kwam door een ongeval met dodelijke afloop voor de Botlektunnel richting Europoort.

Een nog onbekende man werd door drie vrachtwagens gescherpt en is daarbij om het leven gekomen. Het slachtoffer zou als voetganger op de weg hebben gelopen.

Mogelijk gaat het om een automobilist met pech. De politie is er nog uit wat de slachtoffers op de snelweg deed. Op de A15 is een uitgebreid onderzoek gedaan. Daardoor werd de Botlektunnel richting Europoort afgesloten.

Het verkeer moest over de Botlektunnel, waardoor er elders lange files ontstonden. Rond 8:15 uur werd de weg weer vrijgegeven.

Sleutelwoorden:
ongevallen, slachtoffer, letselschade, geschept, om het leven gekomen, automobilist, Rotterdam, files

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)