- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Vrouw onwel door vreemd lucht in het pand

28-06-2011

Maandagmiddag werd er een ambulance naar de BGS aan de Fortunaweg in Schiedam gestuurd omdat een vrouw onwel was geworden. Dit was vermoedelijk te wijten aan een vreemde lucht die in het pand hing.

Later werd ook de brandweer ter plaatse gevraagd om metingen te verrichten. In eerste instantie lukte het niet om de herkomst van de lucht te vinden. Ook de Officier van Dienst en de DCMR kwamen later ter plaatse voor metingen. Na lang zoeken werd de oorzaak gevonden; er werd een soort lijm geroken die daar was aangebracht tijdens werkzaamheden.

De vrouw werd ter plaatse nagekeken door het ambulancepersoneel, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Sleutelwoorden:
ongevallen, bedrijfsongeval, vreem lucht, onwel, politie, ambulances, ziekenhuis

Bedrijfsongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)