- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Man gewond bij bizar ongeval

29-06-2011

Bij een bijzonder ongeluk op de N359, bij het Galamadammen Aquaduct, is dinsdagmiddag een bestuurder van een bestelbusje gewond geraakt.

Ter plaatse bleek de aanhanger van een bestelbusje over de kop te zijn geslagen waarna de bestuurder de macht over het stuur verloor. Het bestelbusje kwam uit de richting van Koudum en kwam op de andere weghelft tot stilstand. Hierbij werd ook een tegemoet komende auto geraakt. De bestuurder van het bestelbusje zat een half uur bekneld en werd door de brandweer bevrijd. De bestuurder werd overgebracht naar het Antonius Ziekenhuis in Sneek. Het is nog niet bekend waardoor de aanhanger over de kop sloeg.

Sleutelwoorden:
ongevallen, letsel, bizar ongeluk, bekneld, bestelbus, gewond, politie

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)