- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Twee zwaar gewonden na ernstig ongeval met vrachtwagens

29-06-2011

TEGELEN - Op de A73 ter hoogte van Tegelen in de richting van Venlo heeft woensdag omstreeks 15.00 uur een ernstig ongeval plaatsgevonden waarbij twee vrachtwagens betrokken waren.

De voorste vrachtwagen moest remmen voor een file. Achter deze vrachtwagen reed een tweede vrachtwagen die vermoedelijk een klapband kreeg, de bestuurder probeerde nog te remmen maar kwam uiteindelijk in botsing met het voorste voertuig. In de voorste vrachtwagen bevonden zich de bestuurder en een vrouw en kind. De vrouw en het kind zijn met zwaar letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Doordat de lading op het wegdek terecht is gekomen en omdat de politie een onderzoek heeft ingesteld is de A73 ter hoogte van Tegelen nog enkele uren afgesloten voor het verkeer. De identiteit van de betrokken personen is op dit moment nog niet bekend.

Sleutelwoorden:
verkeersongeval,letsel,a73,tegelen,vrachtwagen,zwaar letsel

Letselschade

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)