- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Zwaar ongeval met kraan en hoogspanningskabel

06-07-2011

WAALWIJK - Een bouwvakker heeft woensdagochtend op een bouwterrein aan de Veerweg in Waalwijk ernstig letsel opgelopen, toen de kabel aan een telescoopkraan tegen een hoogspanningskabel kwam. Het slachtoffer werd geƫlektrocuteerd omdat hij tegen de kraan leunde. Collega's hebben hem losgerukt. De man is in zorgwekkende toestand naar het ziekenhuis in Tilburg gebracht, aldus de politie.

De politie denkt dat de kabel tegen de hoogspanningsmast is gewaaid. Door het ongeluk ontstond een vuurbal en ontploften de banden van de kraan. De machinist van de kraan zat niet zijn cabine en bleef ongedeerd.

Voor de mensen op de bouwplaats is Slachtofferhulp ingeschakeld. De Arbeidsinspectie doet onderzoek.

Sleutelwoorden:
bedrijfsongeval,ernstigletsel,letselschade,hoogspanningskabel

Bedrijfsongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)