- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Voet afgerukt bij vechtpartij op camping

07-07-2011Voet afgerukt bij vechtpartij op camping

Een 40-jarige man uit Gorinchem is donderdagavond zijn voet kwijtgeraakt doordat deze bij een vechtpartij klem kwam te zitten tussen een aantal bielzen.

De ruzie vond plaats op een camping aan de Seterseweg in Oosterhout (Noord-Brabant). Een 61-jarige man uit Oosterhout is thuis aangehouden voor zware mishandeling.

De Oosterhouter en tevens ex-schoonvader had het slachtoffer op de camping bezocht. Dat liep uit op een handgemeen waarbij de man uit Gorinchem ongelukkig ten val kwam. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht waar hij direct is geopereerd.

Sleutelwoorden:
geoperrrerd,handgemeen

Mishandeling - misdrijven

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)