- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Slachtofferhulp in financiële nood

09-07-2011

Slachtofferhulp Nederland zit door een gebrekkige boekhouding in geldnood. De afgelopen jaren is meer uitgegeven dan er binnenkwam, waardoor er vrijwel geen geld meer in kas is. De organisatie gaat twee miljoen euro bezuinigen, maar zegt dat dit geen gevolgen heeft voor de hulp aan slachtoffers.

Er is een vacaturestop ingesteld en er verdwijnen twintig banen. Er werken 350 betaalde krachten en nog eens bijna 1500 vrijwilligers. Het salaris van de directeur is met 112.000 al lager dan zijn voorganger, die 136.000 euro kreeg.

Door zich sneller te wenden tot organisaties als ongevalclaimen zou de werkdruk afkunnen nemen en worden slachtoffers van letselschade direct professioneel en gratis geholpen.

Slachtofferhulp verleent ieder jaar aan gemiddeld honderdduizend mensen hulp.

Sleutelwoorden:
slachtofferhulp,letselschade,vacaturestop,bezuinigen

Letselschade

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)