- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Automobilist rijdt huis binnen

13-07-2011

Haren - Een bewoner van de Blekenweg in Haren (Groningen) kreeg woensdagavond de schrik van zijn leven toen er plotseling een auto zijn huis binnenreed.

Door de klap vloog de man met stoel en al vier meter door zijn woonkamer. Hierbij liep het slachtoffer slecht lichte letselschade op.

De bestuurder van de auto is door de politie meegenomen naar het politiebureau. De politie denkt dat hij te veel had gedronken.

De schade aan het huis is aanzienlijk.De hele voorgevel is zwaar beschadigd.

Sleutelwoorden:
auto,letsel,politie,drank,haren,groningen

Letselschade

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)