- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Aangifte van poging tot verdrinking

18-07-2011

Poging tot verdrinking.

In Julianadorp is vrijdagavond een jongetje van 5 vermoedelijk door andere kinderen een tijdje met zijn hoofd onder water gehouden. De moeder van het kind heeft aangifte gedaan. De politie onderzoekt of er sprake was van poging tot verdrinking.

De moeder had het jongetje even met een vriendje in een speeltuin gelaten om een boodschap te gaan doen. Toen ze er terugkwam, was het kind overstuur en doornat. Ze zag een groepje kinderen wegrennen;onduidelijk is nog hoe oud die waren.

Het jongetje en zijn eveneens 5-jarige vriendje worden vandaag verhoord.

Sleutelwoorden:
mishandeling,politie,aangifte

Mishandeling - misdrijven

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)