- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Glasplaten op A2 na ongeluk bij Abcoude

19-07-2011ABCOUDE - Op de A2 ter hoogte van Abcoude richting Amsterdam is de weg dinsdag bezaaid geraakt met glasplaten door een ongeval.

Daarbij liep een persoon letselschade op, aldus een woordvoerder van het Korps landelijke politiediensten (KLPD). De politie sloot drie rijstroken af waardoor een lange file ontstond.

Het ongeluk gebeurde op de vluchtstrook waar een auto van de politie met pech stond. Voor de auto stond een busje dat te hulp was geschoten.

Een busje met aanhangwagen reed vervolgens in op de auto, schampte ook het andere busje en schoot door naar de middenberm. Glasplaten vielen daarbij uit de aanhangwagen op de snelweg.

De bestuurder van het busje met de aanhanger is met een snijwond in zijn arm naar het het Academisch Medisch Centrum (AMC) in Amsterdam gebracht.

Sleutelwoorden:
letsel,A,2,politie,

Bedrijfsongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)