- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Beroepsziekte door trillingen erkend

19-07-2011

TRILLINGGERELATEERDE KLACHTEN VOOR HET EERST HERKEND Vergoeding trucker na geruïneerde rug.

AMSTERDAM Vrachtwagenchauffeur Jimmy de Prouw (59) moest zeven jaar geleden na een acute hernia zijn werk als pakketjesbezorger DHL staken en werd afgekeurd. Een instantie heeft na vier jaar strijd een schadevergoeding van 30.000 euro voor De Prouw uit het vuur gesleept. Het is het eerste succes in een zaak over trillinggerelateerde klachten door het werk. De Prouw zal echter nooit meer werken. Vijf rug operaties in vijf jaar verder is de oud-trucker 80 tot 100 procent afgekeurd.

De Prouw werkte achttien jaar bij pakketjesbezorger Van Gend en Loos en zijn opvolger DHL. Dagen van zes uur ’s ochtends tot elf uur ’s avonds waren, naar eigen zeggen, geen uitzondering. En de vrachtwagen was in het begin slechts uitgerust met bladveren en zonder een luchtgeveerde chauffeursstoel. Alle schokken en trillingen kwamen zo hard aan op het lichaam van de trucker. En als hij niet reed, was hij aan het laden

Sleutelwoorden:
beroepsziekte,hernia,schokken.chauffeur.

Schade claims

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)