- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Ernstig ongeval met scooter

20-07-2011

Rotterdam - Bij een ernstig verkeersongeval in Rotterdam heeft dinsdagavond een scooterrrijdster zwaar letsel opgelopen.

Ze werd in de buurt van de Botlekbrug geschept door een auto en moest worden gereanimeerd.

De auto reed vanaf de Botlekweg richting Rotterdam. Op de kruising met de weg richting Hoogvliet gebeurde het ongeluk, meldt RTV Rijnmond.

Nadat een mobiel medisch team het slachtoffer had gereanimeerd, is ze met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Onderzoek moet de toedracht van het ongeluk achterhalen.

Sleutelwoorden:
ernstigletsel,rotterdam,scooter

Letselschade

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)