- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Deuk door onbekende dader. Wie betaalt?

20-12-2009

U laat uw auto onbeschadigd achter en bij terugkeer zit er ineens een deuk in. Zonder een briefje achter de voorruit. Gelukkig kunt u uw schade verhalen bij het Waarborgfonds en hoeft u niet altijd zelf voor de kosten op te draaien.

Soms veroorzaakt een onbekende dader een deuk of een kras, dit gebeurt vooraal op parkeergarages of bij supermarken. Voor dit soort gevallen kunt u beroep doen op het Waarborgfonds Motorverkeer. Dit fonds wordt betaald uit de premies van alle autoschadeverzekeringen om ervoor te zorgen dat u in dit situaties beroep kunt doen. Vorig jaar keerde het fonds bijna € 56.000,- uit. Er is wel een eigen risico van € 250,- voor materiële schade. Voor letselschade geldt geen eigen risico. Vandalisme wordt niet vergoed.

Iedere slachtoffer kan beroep doen op het Waarborgfonds als de schade in Nederland is ontstaan en een motorrijtuig of de daaraan gekoppelde aanhangwagen.

>p> Bovendien moet het vaststaan dat niet uzelf, maar de onbekende tegenpartij aansprakelijk is voor de schade. U moet wel alle mogelijke moeite doen om achter de gegevens van de tegenpartij te komen. Alleen uw verklaring is onvoldoende, er moet een getuigenverklaring en een politierapport opgemaakt worden. Getuigen moeten uiteraard bereid zijn hun verklaring onder ede te bevestigen.

Sleutelwoorden:
autoschade verhalen, slachtoffer, onbekende dader, vandalisme, waarborgfonds

Autoschade

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)