- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

81-jarige Delfzijler overleden na ongeval

02-08-2011

Een 81-jarige man uit Delfzijl is maandagmiddag bij een verkeersongeval bij Meedhuizen om het leven gekomen.

De Delfzijler wilde met zijn fiets oversteken. Hij zag daarbij vermoedelijk een naderende bedrijfsbus, over het hoofd. De fietser raakte door de aanrijding ernstig gewond. Ook de traumahelicopter werd ingezet voor medische behandeling. De Delfzijler overleed later aan zijn verwondingen in het ziekenhuis.

Sleutelwoorden:
ongevallen, slachtoffer, letselschade, verwondingen, traumaheli, politie, bedrijfsbus, aanrijding

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)