- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

24-Jarige man zwaargewond door schietpartij

03-08-2011

Een 24-jarige man uit Paterswolde is dinsdagavond in Groningen zwaar gewond geraakt bij een schietpartij.

De schietincident heeft in een woning aan de Boerhavenlaan plaatsgevonden. Het slachtoffer kon net naar buiten lopen en zakte vervolgens op een parkeerterrein in elkaar.

De politie heeft in de omgeving drie verdachten aangehouden om verhoord te worden. Daarnaast zijn enkele getuigen gehoord.

Sleutelwoorden:
letselschade, ongevallen, paterswolde, groningen, schietpartij, slachtoffer, getuigen, politie, verhoor, gewond

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)