- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Bouwvakker gevallen van 10e etage

19-07-2011

DEN HAAG - Bij werkzaamheden aan een appartementencomplex is vanochtend een 23-jarige werknemer van een steiger op de 10de etage naar beneden gevallen.

Door een nog onbekende oorzaak viel de bouwvakker vanaf steiger. Tijdens zijn val is hij nog door twee houten planken heen gegaan.Een arts die in het complex woont was bij aankomst van de hulpdiensten al bezig om de man te fixeren.

Naast het personeel van de ambulancedienst kwam de traumahelikopter uit Amsterdam ter plaatse om medische assistentie te verlenen. De brandweer kwam ter plaatse om steigerdelen te verwijderen.

Nadat het slachtoffer gestabiliseerd was is deze met spoed en onder begeleiding van politiemotoren overgebracht naar het Medisch Centrum Haaglanden locatie Westeinde. De arts van het Mobiel Medisch Team is met de ambulance meegereden naar het ziekenhuis en is later opgehaald door de traumahelikopter.

De bouwvakker heeft zijn gegevens ingevuld in de Letselschade Test op OngevalClaimen.nl en ontvangt nu betrouwbare juridische hulp.

Sleutelwoorden:
bedrijfsongeval. arbeidsongeval, bouwvakker, gewond, val van steiger, letselschade

Bedrijfsongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)