- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Gewonden bij woningbrand

08-08-2011

Bij een woningbrand aan De Meent in Hasselt is vanochtend rond acht uur de gehele beneden verdieping uitgebrand. De Vier aanwezige personen vader moeder en twee kinderen werden per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Zwolle.

Drie andere kinderen van het gezin waren niet in het pand aanwezig omdat ze elders verbleven. De oorzaak van de brand is niet bekend. De brandweer die snel aanwezig was kon voorkomen dat het vuur zich uitbreidde naar de boven verdieping. Wel ontstond er behalve een uitgebrande benedenverdieping rookschade op de bovenetage.

Sleutelwoorden:
ongevallen, letselschade, rookschade, ziekenhuis, brand, ambulance, brandweer

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)