- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Motorrijder zwaargewond in Rotterdam

09-08-2011

Maandagavond is een motorrijder zwaargewond geraakt bij een aanrijding op de Boezembocht in Rotterdam.

De motor vloog uit de bocht en kwam op de andere weghelft terecht en kwam tegen een tegemoetkomende auto. De motorrijder vloog over de auto heen en kwam achter de auto hard op het asfalt terecht. Traumahelikopter, ambulance en motorambulance kwamen met spoed ter plaatse om de man te stabiliseren. Hij is onder begeleiding van trauma-arts naar het ziekenhuis gebracht.

Sleutelwoorden:
ongevallen, gewond, ziekenhuis, traumahelipoter, motorambulance, trauma-arts

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)