- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

8-Jarige meisje op de bodem van het zwembad gevonden

10-08-2011

Een 8-jarige meisje uit Oisterwijk is dinsdagmiddag op de bodem van een zwembad gevonden, ze is in kritieke toestand naar een ziekenhuis.

Twee zwemmers ontdekten het meisje op de bodem van het bad en brachten haar aan de kant.

De zwembadpersooneel heeft gelijk eerste hulp verleend. De 8-jarige is na reanimatie met een traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht. Haar toestand was dinsdagavond zorgelijk.

Sleutelwoorden:
ongevallen, kritieke toestand, ziekenhuis, zwembad, eerste hulp, reanimatie

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)