- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Moeder en zoon letsel gewond na ongeval

17-08-2011

Dinsdagavond is een 36-jarige vrouw en haar 7-jarige zoontje uit Emmen gewond geraakt bij een aanrijding in Sellingen.

Het ongeluk gebeurde omdat de vrouw rtijdens het rijden bezig was met een kabeltje van haar navigatiesysteem. Ze kwam in een bocht in de berm en reed tegen een boom. Haar auto was zwaar beschadigd. De vrouw gad beenletsel en het zoontje hoofdletsel. Beide slachtoffers zijn voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis.

Sleutelwoorden:
ongevallen, slachtoffer, letselschade, hoofdletsel, beenletsel, zwaar beschadigd

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)