- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
Letselschade Test

Doe de Letselschade Test en ontdek de hoogte van uw schadevergoeding

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Man zwaargewond na overval snackbar in Schiedam

18-08-2011

Woensdagavond is een man in een snackbar zwaargewond geraakt tijdens een overval poging.

Rond kwart over negen kwamen er twee mannen binnen bij de snackbar aan de Nieuwe Haven. De mannen bedreigden een medewerker met een mes raakte de medewerker gewond. Vervolgens gingen de daders er vandoor.

De politie werd gewaarschuwd en de omgeving werdt direct onderzocht. een grootscheeps onderzoek in de omgeving in. Dezelfde avond zijn er drie verdachten aangehouden die betrokken waren bij de overval. De verdachten zijn overgebracht naar een politiebureau voor verhoor.

De zwaargewonde man is naar een ziekenhuis gebracht. De arts van het ter plaatse gekomen Mobiel Medisch Team is met de ambulance meegegaan.

Sleutelwoorden:
ongeval, letselschade, zwaargewond, medisch team, snackbar, arts, wapen, verdachten, verhoor, onderzoek, politiebureau, ambulance, politie, overval, daders

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Letselschade Test

AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15992 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)